WSP Rijnmond voor werkgevers anno nu

Bent u op zoek naar personeel? Werkgevers anno nu zoeken naar kansen. WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP) heeft een divers bestand van werkzoekenden die graag willen werken.

Wij helpen werkzoekenden die graag willen werken aan een baan bij werkgevers zoals u. Denk aan jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders. Laat u verrassen door de talenten van onze kandidaten.

WSP helpt u met:

  1. Werving en selectie van personeel

  2. Advies om personeel te vinden en binden

  3. Advies over regelingen en subsidies

Personeel vinden in regio Rijnmond

De huidige arbeidsmarkt vraagt om slimme personeelsoplossingen. Wij helpen u daarbij! We geven advies op maat en kennen de regelingen en subsidies. Onze accountmanagers en adviseurs ondersteunen u graag.

 

Deel deze pagina

ak-20190226-6892-stedin

Vanuit die betrokkenheid heeft Stedin een leer-werk traject ontwikkeld om mensen zonder diploma op te leiden tot erkend monteur, mét diploma. Op die manier lost Stedin ook het tekort aan technici deels op. Een win-win situatie.   Den Edel is ook trots op het ‘voorschakeltraject’, dat zij vorig jaar bij Stedin heeft geïntroduceerd. “Doel van dit traject is om een groep statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning in Nederland) voor te bereiden op...

StedinSamenwerken voor een inclusieve samenleving