Frank Hurkmans

Coördinator in de grafische sector Ik ontlast mensen door middel van alle advies- en regelwerk bij grafische producties, zodat het resultaat exact voldoet aan de gemaakte afspraken. Ik ben een ervaren logistieke/grafische coördinator die resultaat van hoge kwaliteit levert. Mijn 'handelsmerk' is nuchterheid in combinatie met betrouwbaarheid en efficiency.  Ik help u verder, door veel ervaring met begeleiding, administratie, planning, voortgangs- en kostenbewaking in...

Lees meer

Dinie Vat

Gastvrouw / Telefoniste  / Receptioniste / Administratief medewerkster Ik ontvang uw klanten met een glimlach en een vriendelijk woord, zodat ze tevreden naar huis gaan. Ik zorg ervoor dat uw klanten met een glimlach ontvangen worden en zich direct welkom voelen in uw organisatie. Ik ben altijd goed gehumeurd, sociaal en kan de klanten vriendelijk te woord staan. Voor lichte administratieve werkzaamheden draai ik mijn hand niet om.  

Lees meer

Annemiek Knulst

Commercieel medewerker binnendienst Ik ben een commerciële administratieve duizendpoot, die een werkgever op velerlei gebied ontlast van taken, zodat er voor hem/haar meer ruimte overblijft om op een ontspannen manier te zorgen voor een gezonde groei van bedrijfsresultaten.  

Lees meer

Edwin Zwaal

Finance & IT consultant “Deze zeer ervaren financiële allrounder kan uw organisatie in brede zin ondersteunen”  Deze veelzijdige consultant heeft veel ervaring met het opstellen van begrotingen, rapportages en samenstellen van Jaarrekeningen. Hij is sterk in het optimaliseren van de Workflow op financieel- en operationeel vla.  Edwin is beschikbaar voor werk in loondienst én voor ZZP opdrachten.

Lees meer

Diana van der Waal Zoekt werk in GRONINGEN e.o.

Commerciële Binnendienst  medewerker Ik zorg voor tevreden klanten en een administratie die tiptop in orde is. De klant is koning en heeft altijd gelijk, ik zorg dat de klant na afloop van een gesprek tevreden is zonder de belangen van uw bedrijf uit het oog te verliezen. Zodat de Sales Organisatie (de buitendienst) wordt ontzorgt en uw bedrijf verder kan groeien.

Lees meer

Esther Maaskant

Klantgerichte, opvolgende, ondersteunende administratief medewerker in het proces van order tot uitlevering.  

Lees meer

Andy de Jong

Teamleider ICT Ik leid uw team met ervaring en kennis bij het opzetten en verbeteren van de werkomgeving.

Lees meer

Frank van Dun

Project/ service manager Ik help organisaties in veranderende omstandigheden om hun nieuwe bedrijfsdoelen te realiseren.

Lees meer

Hans Mes

Veiligheidsdeskundige  Alerte Veiligheidskundige (MVK) met oor en oog voor veiligheid, om deze onder de aandacht te brengen en te verhogen.

Lees meer