HalloWerk

Hallo werkgever. Graag attenderen wij u op HalloWerk. Met HalloWerk brengen wij onze kandidaten en werkgevers direct met elkaar in contact. Het unieke van dit online platform is de mogelijkheid om kandidaten te vinden op basis van talenten, interesses en motivatie. Dit heeft inmiddels ruim 2.500 matches tussen kandidaten en werkgevers opgeleverd in de arbeidsmarktregio's Haaglanden en Rijnmond. Meer weten? Bekijk onderstaande video of neem direct contact met ons op.

HalloWerk is ontwikkeld met partners uit de arbeidsmarkt, om bij te dragen aan meer transparantie op deze arbeidsmarkt. HalloWerk komt tegemoet aan de wens van het bedrijfsleven om de bestanden van werkzoekenden zichtbaarder te maken. Via HalloWerk komen werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact. Uiteraard ondersteund met persoonlijke dienstverlening vanuit de deelnemende gemeenten.

Meer weten over HalloWerk? Uw contactpersoon bij het WSP Rijnmond vertelt u er graag meer over. Heeft u nog geen contactpersoon, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Deel deze pagina

Meer over HalloWerk

Website HalloWerk