schermafbeelding-2020-12-10-om-12-05-08

“Ik doe weer mee in de maatschappij”

SIMONE BIJ HELLO CARWASH - Met veel plezier werkt Simone als horecamedewerker bij Hello Carwash. Ze heeft leuk werk én contact met mensen. Dat geeft haar zelfvertrouwen. “Ik dacht altijd: wie gaat mij aannemen?”

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-12-14-18-1

“Ik wil alles leren en overal inzetbaar zijn”

SAÏD BIJ VAN DER MEER B.V - Veel leren en investeren in de toekomst. Dat is waar Saïd en het bedrijf waar hij werkt zich volledig in kunnen vinden. Saïd: “Ik doe steeds meer werkervaring op, die ik nu én in de toekomst kan gebruiken.”

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-11-50-01

“Mijn leven is veranderd sinds ik bij Smits werk”

MARCEL BIJ SMITS VASTGOEDZORG - Marcel heeft vele omwegen gevolgd, maar bij Smits Vastgoedzorg heeft hij z’n plek gevonden. Hij kan er zijn talent als schilder volop benutten en heeft sinds kort een vast contract. “Dan valt er een last van je schouders.”

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-11-45-46

“Door de gemeente kan ik op eigen benen staan”

ANNEMARIE BIJ ROTTERDAM INCLUSIEF - Anne-Marie vierde onlangs haar 25-jarig jubileum bij de gemeente. Bij de confectieafdeling van Rotterdam Inclusief maakt ze nu mondkapjes. Belangrijk werk, want zo draagt ze haar steentje bij om het coronavirus tegen te gaan.

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-11-39-05

“Dit werk geeft me een hoop plezier en zekerheid”

ARJAN BIJ WALLAARD GROEN B.V - Met veel plezier werkt Arjan bij Wallaard Groen B.V. Hij is een goede kracht voor het bedrijf. “Het mooiste in mijn vak vind ik grasmaaien. Je maakt het veld netjes en je als je klaar bent, ligt het er echt weer strak bij.”

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-11-25-02

“Ik heb van mijn wensberoep m’n beroep gemaakt”

AMINA BIJ LAURENS - Amina had als jong meisje al de droom om in de zorg te gaan werken, maar het kwam er niet van. Nu doet ze toch het werk van haar dromen en wil ze niet meer anders. Bij zorgorganisatie Laurens heeft ze helemaal haar plek gevonden.

Lees meer

schermafbeelding-2020-12-10-om-12-17-00

“Het gaat mij om de voldoening”

SALEM BIJ AAFJE HULPTHUIS - Waarschijnlijk had niemand gedacht dat Salem in de zorg zou gaan werken, nadat hij vluchtte uit zijn land Syrië. Hij had geen enkele ervaring in het vak. Maar hij werkt nu bij thuiszorgorganisatie Aafje en het gaat erg goed. “Ik was wel zenuwachtig toen ik bij mijn eerste klant aanbelde.”

Lees meer

10-oktober-arco

“Zijn aanstelling was een schot in de roos”

ARCO BIJ SW GROENVOORZIENING - Toen Arco zijn eigen bedrijf verloor, ging hij niet bij de pakken neerzitten. Hij stroopte de mouwen op en ging ervoor. Bij SW Groenvoorziening kreeg hij een mooie kans, die hij met beide handen aangreep. Zonder enige ervaring in het groenwerk, heeft hij het inmiddels geschopt tot voorman. Hij heeft zich ontwikkeld in zijn werk, maar ook als persoon.

Lees meer

Deel deze pagina