Social return: Echt wel!

Kenniscongres

Gaat een bedrijf voor de overheid aan de slag? Dikke kans dat er sociale voorwaarden zijn.

 Op 20 november organiseert WerkgeversServicepunt Rijnmond samen met de gemeente Rotterdam het congres ‘Social return: Echt wel!’. Een congres voor zowel (rijks)overheid als het bedrijfsleven. Prikkelende sprekers en inspirerende lezingen worden begeleid door directeur Werk van de gemeente Rotterdam, Marlin Huygens.

Voorzitter van de Start Foundation, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal is één van de sprekers. Het volledige programma volgt na de zomer.

Zet het congres vast in uw agenda

Reserveert u alvast dinsdag 20 november 2018 tussen twaalf en zes in uw agenda? Want u bent uitgenodigd om te netwerken en kennis te delen met gelijkgestemden en andersdenkenden, kenners en leken, enthousiastelingen en terughoudende zielen over social return.

Geïnteresseerd in deelname?

Heeft u interesse om deel te nemen aan het congres ‘Social return: Echt wel!’ op 20 november 2018 en wilt u persoonlijk uitgenodigd worden? Laat het ons dan weten via onderstaande button. In september versturen we de officiële uitnodiging voor het congres en kunt u zich definitief aanmelden.