Agenda

Meet, Greet en Markt

U als ondernemer start de dag met een MEET . Hier worden in staande setting 8 tot 12 werkzoekenden aan u voorgesteld. Zij  gaan het gesprek aan met de...

Lees meer

Aangenaam on Tour

Tijdens deze banenmarkt worden op basis van een voorselectie kandidaten aan u voorgesteld. WerkgeversServicepunt Rijnmond faciliteert een zogenaamd...

Lees meer

Wij willen!

wsprcampagne

Vandaag start onze nieuwe campagne ontwikkeld door Roos & van de Werk en Friends for Brands. De campagne zal de komende drie maanden zichtbaar zijn, zowel online en offline.

De campagne met de naam WIJ WILLEN heeft een frisse look & feel maar is nog wel WSPR. Het beeld en de boodschap sluiten nauw aan bij wat we doen en heeft een duidelijke call to action namelijk gemotiveerde mensen vind je bij ons. De campagne toont échte mensen die we aan een baan hebben geholpen. Mensen met een verhaal, een verhaal waarvoor je respect hebt als je het hoort. Omdat ze problemen hadden, omdat ze een lichamelijke beperking hebben of omdat ze al lange tijd geen werk hadden. We zetten ze neer als gedreven persoonlijkheden. En door ze zo neer te zetten, buigen we het vooroordeel om dat er bestaat tegen mensen met afstand tot werk of een uitkering.

WIJ WILLEN

is de hoofdboodschap in alle communicatiemiddelen. MELANO = nooit chagrijnig en voor Intratuin de ideale werknemer. Zo presenteren we de verhalen van échte mensen die een baan vonden.

WERKGEVERS OOK

Ook werkgevers willen graag gemotiveerd personeel. En zij krijgen ruimte in de campagne. Door werkgevers ook in beeld te brengen bouwen we aan bekendheid en reputatie. Daarnaast laat we zien dat we trots zijn op de mensen die we bemiddelen en de merken en werkgevers waarmee we samenwerken. We laten zien dat we voor serieuze werkgevers werken. Dat helpt bij de bouw van onze kwaliteitspositionering.

MIDDELEN

Tram, advertenties print, online, online banners, advertorials, radiocommercial, digitale nieuwsbrieven en natuurlijk een campagne pagina op deze website: wij willen!

Volg de campagne op onze social media accounts:

 

www.facebook.com/werkgeversServicepuntRijnmond
 
https://twitter.com/WSPR_Rijnmond
 
www.linkedin.com/company/5098820

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina