Agenda

Meet, Greet en Markt

U als ondernemer start de dag met een MEET . Hier worden in staande setting 8 tot 12 werkzoekenden aan u voorgesteld. Zij  gaan het gesprek aan met de...

Lees meer

Aangenaam on Tour

Tijdens deze banenmarkt worden op basis van een voorselectie kandidaten aan u voorgesteld. WerkgeversServicepunt Rijnmond faciliteert een zogenaamd...

Lees meer

Vitaal en Fit aan het werk

img-2762

Afgelopen maandag vond de kick-off plaats van 'Vitaal&Fit aan het werk'.

In dit nieuwe traject waarbij Unique, WSPR, NPRZ en John de Wolf de handen ineen slaan, starten a.s donderdag 50 werkzoekenden 2x per week, vier maanden lang met een trainingsprogramma. In deze vier maanden gaan zij hard aan de slag met een bootcamp van John de Wolf (oud Feyenoorder).

Na deze training gaan professionals van Unique met de deelnemers in gesprek over het ontdekken van hun talenten, krijgen zij sollicitatietrainingen en gaan ze aan de slag met het maken van hun eigen pitch. Aan het einde van dit traject organiseert Unique een banenmartk voor alle deelnemers.

John de Wolf gaf de deelnemers bij de start een goede motivatie mee en sprak zijn doel uit om uiteindelijk de deelnemers naar een mooie baan in de regio Rijnmond te leiden. Maar eerst moeten zij dus aan de slag om "fit en vitaal" aan het werk te kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Deel deze pagina